Prof. Bronkhostlaan 1B 3451 ER Vleuten

Makelaar in Vleuten 

Huis verkopen Vleuten?

Wil jij jouw huis in Vleuten verkopen? Heb je al een andere woning gekocht, of misschien al een nieuwe woning op het oog? Onze verkoopmakelaar begeleidt je tijdens het verkoopproces. Hij zorgt ervoor dat jij je woning kunt verkopen tegen de beste prijs en voorwaarden. NKM Woonmakelaars gaat graag als jouw verkoopmakelaar voor je aan de slag. Wij werken met vaste tarieven, zonder verrassingen achteraf. Bij NKM Woonmakelaars kun je bovendien ontspannen verkopen: wij regelen alles voor je. Alles weten over verkopen? Bekijk onze verkoopdienst of vraag een gratis adviesgesprek aan bij onze makelaardij in Vleuten.

Gratis waardebepaling Vleuten

Op dit moment is de vraag naar huizen in Vleuten vele malen hoger dan het woningaanbod. Dit zorgt voor stijgende huizenprijzen in de provincie Utrecht. Ben je aan het overwegen om je huis in Vleuten te verkopen? Dan is het interessant om te weten wat jouw huis waard is in de huidige markt. Zodat je kunt bepalen welke vervolgstappen reëel zijn. Vraag een gratis waardebepaling aan.

Huis kopen Vleuten

Ben jij op zoek naar je droomwoning? NKM Woonmakelaars is ervaren in de zoektocht naar woningen die voldoen aan jouw woonwensen. Heb je al een woning op het oog, maar wil je meer kans van slagen? Met de hulp van een aankoopmakelaar sta je sterker. Een aankoopmakelaar kan je bijstaan in de zoektocht naar jouw droomwoning, maar ook tijdens de onderhandelingen sta je sterker. Met een aankoopmakelaar maak jij het verschil tijdens bezichtigingen. Je wordt gezien als serieuze koper. Meer weten over huis kopen in Vleuten? Kom gerust langs of vraag een gratis advies gesprek aan. 

Aankoopmakelaar Vleuten

Sla je slag met onze aankoopmakelaar en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. 

Taxatie Vleuten

Een taxatierapport is een vereiste wanneer je een hypotheek af wilt sluiten om een woning te kopen. De bank krijgt hierdoor zekerheid over de waarde van het onroerend goed. NKM Woonmakelaars is gecertificeerd en ingeschreven bij het NRVT en het NWWI. Jouw woning taxeren wij voor een vast bedrag die wij vooraf met jou bepalen. Zo weet jij precies waar je aan toe bent. Ben jij op zoek naar een taxateur in Vleuten? Laat je vrijblijvend informeren of plan een afspraak in. 

NKM Woonmakelaars Vleuten

Op dit moment is de vraag naar huizen in Vleuten vele malen hoger dan het woningaanbod. Dit zorgt voor stijgende huizenprijzen. Ben je aan het overwegen om je huis in Vleuten te verkopen? Wanneer je een waardebepaling bij ons aanvraagt, komt onze makelaar bij je langs om je dit uitgebreid toe te lichten. Op basis van deze vrijblijvende waardebepaling heb jij een goed beeld van de mogelijkheden en kan je een goed overwogen keuze maken met betrekking tot de verkoop van je woning in Vleuten. Een waardebepaling in Vleuten is altijd gratis.