Prof. Bronkhostlaan 1B 3451 ER Vleuten

NKM Woonmakelaars

Vertrouwd. Realistisch. Deskundig. 

NKM Woonmakelaars is een ervaren NVM makelaardij die zich al meer dan 25 jaar richt op de aankoop, verkoop en taxaties van huizen in de provincie Utrecht. Ben je op zoek naar een makelaarskantoor in Vleuten e.o.? Wij zijn o.a. actief in Utrecht, Leidsche Rijn, Vleuten, de Meern en Harmelen. Met een klein en gemotiveerd team van specialisten werken we aan jouw woonvraag. Kijkend naar jouw situatie om zo tot de beste strategie te komen. Een strategie die past bij jouw persoonlijke doelstelling. 

Waarom NKM Woonmakelaars? 

  • Meer dan 25 jaar ervaring als makelaardij in de provincie Utrecht
  • Vaste prijzen: je weet precies waar je aan toe bent, zonder verrassingen achteraf
  • Wij regelen alles voor je, van A tot Z wordt je ontzorgt
  • Wij wonen in ons werkgebied 
  • Verkoopstrategie en begeleiding die bij jou past
  • Sterke mix van online en offline presentatiemiddelenWil je meer weten over onze dienstverlening? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

NKM Makelaars is jouw partner

Wij zijn local heroes met een landelijk netwerk en worden ondersteunt door professionele marketeers. Dit betekent een strategische inzet van verschillende marketingkanalen en een samenwerking met makelaars door heel Nederland. Dit landelijke netwerk zorgt ervoor dat wij continue op de hoogte zijn van nieuw aanbod.

 

Jouw makelaar in

Kennismaken? 

Nieuwsgierig geworden en wil je eens met ons kennismaken? Dat kan! Neem gerust contact met ons op voor een kennismaking via 030-6778550 of vraag een terugbelverzoek aan via de onderstaande button. De koffie staat klaar!