Prof. Bronkhostlaan 1B 3451 ER Vleuten

Verkopen met onze wooncoach

Verkoopbegeleiding op maat

Ben jij klaar voor de start en wil je jouw woning verkopen? De wooncoach van NKM woonmakelaars staat voor je klaar. Wij halen alles voor je uit de kast: We ontzorgen je van A tot Z, leveren een optimale woningpresentatie en houden je van alle stappen op de hoogte. We werken hard en geven altijd eerlijke en oprechte adviezen. Dit wordt gewaardeerd door onze opdrachtgevers. Onze wooncoach maakt graag het verschil voor jou! 

Hoe werken wij

1

Kennismaken

Wil je kennismaken met onze dienstverlening en met onze wooncoach? Dat kan! Onze wooncoach komt graag bij je langs om kennis te maken. Tijdens dit bezoek schatten wij meteen de waarde van je woning in, bespreken we je verkoopplannen en geeft onze wooncoach je inzicht in verkoopcijfers uit je omgeving. Hierna kijken we samen naar de verkoopstrategie en vertellen we je onze vaste all-in tarieven. Voel je vrij om een vrijblijvende afspraak te maken. 

2

Opdracht gunnen

Mogen wij voor je aan de slag? Wat leuk! Op kantoor verzamelt onze wooncoach alle benodigde informatie en documenten. Maar, we laten je er thuis niet alleen voor staan. We helpen je mee met een plan voor de styling, het opruimen en aankleden van je huis. Samen gaan we voor de beste verkoopopbrengst! Ziet je huis er spot-on uit? Onze fotograaf maakt een mooie rapportage beelden. Onze wooncoach schrijft een pakkende verkooptekst en zet jouw woning online én offline in de spotlights. 

3

Bezichtiging

Geïnteresseerden gaan samen met onze wooncoach jouw woning bekijken. Onze wooncoach is goed geïnformeerd en gaat met potentiële kopers je woning door. Aandacht is key. Tijdens de bezichtiging bellen we jouw of sturen we je berichten over de voortgang. We houden je van alles op de hoogte op de manier zoals jij dat prettig vindt. 

4

Strategie

Vooraf hebben we samen de verkoopstrategie besproken. Onze wooncoach belt alle geïntresseerden na en start eventueel een inschrijving. We doen er alles aan om jou de beste deal te bezorgen. Als we samen een goede deal te pakken hebben, starten de onderhandelingen. Onze wooncoach regelt dit voor je, maar houdt je zoals altijd van alle stappen op de hoogte. 

5

Onderhandeling

We zijn er bijna, we gaan de deal rondmaken. We stellen de koopakte op en zorgen dat deze door alle betrokkenen worden ondertekend. Zijn de handtekeningen gezet en is de bedenktijd verstreken? Gefeliciteerd! Je hebt je woning verkocht! 

6

Gefeliciteerd

Nu je woning is verkocht, zorgen we dat we alle stukken gereed zijn voor de notaris. We overleggen over de datum van overdracht en gaan samen nog een keer door de woning voor de eindinspectie. Hierna gaan we naar de notaris voor de officiële sleuteloverdracht.

Neem contact op voor een kennismaking

Onze wooncoach helpt je graag met de verkoop van jouw huis. De klik die je hebt met onze wooncoach is natuurlijk belangrijk,  dus neem gerust contact met ons op voor een kennismaking via 030-6778550 of vraag een terugbelverzoek aan via de onderstaande button. De koffie staat klaar!