Prof. Bronkhostlaan 1B 3451 ER Vleuten

Jouw woning in Leidsche Rijn, de Meern e.o. verkopen 

met een slimme mix van online en offline marketing 

Vanwege de veranderende vraag naar woningen in Vleuten, Leidsche Rijn en de Meern, is het belangrijk jouw huis op het juiste moment te verkopen. Wil je jouw huis verkopen tegen de hoogste opbrengst? Zonder onnodig veel bezichtigingen? Dan is het prettig als jij direct de juiste doelgroep bereikt. Met een slimme combinatie van online en offline marketing presenteren wij jouw woning aan de juiste doelgroep. Deze aanpak levert aantoonbaar betere resultaten op, waarbij kopers bereikt worden met serieuze interesse. Aandacht aan de woningpresentatie is hierbij onmisbaar.

Elk huis en iedere persoon heeft andere wensen. Wij passen onze marketingstrategie hierop aan. Kom vooral eens vrijblijvend kennismaken, dan bespreken wij jouw opties kun je onze woningpresentatie zelf ervaren.

Hoe wij jouw woning onder de aandacht brengen?

 Complete Funda plaatsing;
 Professionele fotografie;
 360 graden foto’s;
 Optioneel zijn hoogtefoto’s;
 2D of 3D plattegronden;
 Facebook advertenties;
 Plaatsing op onze website; 
 Extra promotie Open Huis. 

24/7 inzicht in het verkoopproces

NKM Woonmakelaars werkt met een online dossier. Hierdoor heb jij 24 uur per dag, 7 dagen per week inzicht in het verkoopproces. Wij koppelen alle bezichtigingen terug via dit systeem en in jouw persoonlijke dossier kun jij dus alle vorderingen terugvinden. 

Meer weten over onze woningpresentatie?

Onze wooncoach helpt je graag met de verkoop van jouw huis. De klik die je hebt met onze wooncoach is natuurlijk belangrijk,  dus neem gerust contact met ons op voor een kennismaking via 030-6778550 of vraag een terugbelverzoek aan via de onderstaande button. De koffie staat klaar!