Prof. Bronkhostlaan 1B 3451 ER Vleuten

Huis verkopen in Vleuten, Leidsche Rijn, de Meern e.o.?

NKM Woonmakelaars is jouw verkoopmakelaar 

Met interesse volg je de ontwikkelingen in de woningmarkt. Na enige tijd oriënteren heb je besloten dat dit het juiste moment is om jouw huis te verkopen en een volgende stap te maken. Door welke reden dan ook, een huis verkopen doe je niet elke dag. Een huis te koop zetten kan iedereen, maar het ook daadwerkelijk verkopen is niet alleen maatwerk, maar ook vakwerk. Een snelle en effectieve verkoop van jouw huis met een hoge opbrengst vergt kennis van de woningmarkt en de juiste begeleiding. 

Want wat is de beste vraagprijs? En moet je wachten met verkopen tot je een nieuwe woning hebt gevonden? Met al deze vragen helpt onze makelaar jou. Zodat jij jouw huis verkoopt op een manier die past bij jouw situatie en toekomstplannen. De verkoop van jouw huis begint bij het bepalen van de waarde. Ben je benieuwd naar de waarde van je woning? Onze makelaar komt gratis bij je langs. Hij vertelt je alles over jouw verkoopkansen, de waarde van je woning en de huidige woningmarkt. 

Jouw huis verkoop je met NKM Woonmakelaars Makelaars in Vleuten, Leidsche Rijn of de Meern

  1. Altijd op de hoogte door jouw eigen online dossier
  2. Deskundig: meer dan 25 jaar ervaring als makelaardij in de provincie Utrecht
  3. Op innovatieve manier zetten wij social media in
  4. Scherpe onderhandeling
  5. Passend advies en begeleiding aan de hand van jouw situatie
  6. Open en laagdrempelige werkwijze; Lees hier meer over Proefverkopen
  7. Vaste tarieven: vooraf weet je precies wat je kwijt bent, zonder verrassingen achteraf 

Eerst eens kennismaken? Vraag dan nu een vrijblijvend verkoopgesprek aan.

Vrijblijvend verkoopgesprek aanvragen

Wil jij je huis verkopen in Vleuten, Leidsche Rijn, de Meern of Hamelen? Of weet je nog niet zeker of je wilt verkopen, maar wil je wel graag meer informatie?   Voor een kennismakingsgesprek neem contact met ons op via 030-6778550 of vraag een terugbelverzoek aan via de onderstaande button.