Prof. Bronkhostlaan 1B 3451 ER Vleuten

Gratis waardebepaling Vleuten e.o.

Wat is de actuele waarde van mijn huis in Vleuten, Leidsche Rijn of de Meern? 

Op dit moment is de markt aan het veranderen waardoor de druk op de markt afneemt. Hierdoor is er een daling van de huizenprijzen in de provincie Utrecht waarneembaar. Ben je aan het overwegen om je huis in Vleuten, Leidsche Rijn of de Meern te verkopen? Dan is het interessant om te weten wat jouw huis waard is in de huidige markt. Zodat je kunt bepalen welke vervolgstappen reëel zijn. Een waardebepaling bij NKM Woonmakelaars is altijd gratis. Neem contact met ons op via 030-6778550 of vraag een terugbelverzoek aan via de onderstaande button.

Wat houdt een gratis waardebepaling in?

Tijdens een vrijblijvende waardebepaling geven wij een inschatting van de actuele waarde op basis van vooronderzoek en wat wij aantreffen bij het opnemen van de woning. Na het bepalen van de actuele woningwaarde en verwachte verkoopprijs, vertellen wij je:
  • Wat de waarde is van jouw woning
  • Jouw verkoopkansen
  • Wat onze verkoopbegeleiding precies inhoudt
  • Jouw wensen en behoeften worden uitvoerig besproken
  • Verkoopcijfers uit jouw omgeving

Een passende verkoopstrategie

Vervolgens geven wij aan wat de Unique Selling Points van jouw huis zijn en welke mogelijkheden er zijn om de opbrengst te verhogen. Op basis van jouw situatie en wensen stellen wij aansluitend een verkoopstrategie voor. Hierna kun jij volledig geïnformeerd beslissen of je onze begeleiding in wilt schakelen.