Prof. Bronkhostlaan 1B 3451 ER Vleuten

Aankoopmakelaar in Vleuten, Leidsche Rijn, de Meern en Utrecht 

NKM Woonmakelaars is jouw aankoopmakelaar in Vleuten en Utrecht e.o

Op dit moment is er sprake van een sterk veranderende markt waarbij sommige woningen nog steeds overspoeld worden door belangstellende en andere woningen geduldig moeten wachten op een nieuwe eigenaar. Moet je voor deze woning overbieden of is de vraagprijs weer onderhandelbaar. Juist nu is het belangrijk om je door een professional te laten adviseren om te voorkomen dat je te veel betaald in deze markt. Steeds meer mensen kiezen daarom voor de diensten van een aankoopmakelaar van NKM woonmakelaars vanaf de eerde dag. Een aankoopmakelaar heeft inzicht in de markt en zijn als geen ander op de hoogte van de woningmarkt. Met het in de arm nemen van onze NVM aankoopmakelaar sta je een stuk sterker. Waarom?

Onze aankoopmakelaar in Vleuten, Leidsche Rijn, de Meern en Utrecht 

 • Is als eerste op de hoogte van het woningaanbod in regio Utrecht e.o.
 • Zit dichter bij het vuur: marktinformatie komt vaak als eerste bij de makelaar binnen. Daarnaast is een aankoopmakelaar alert op de nieuwste bouwplannen of waar vergunningen worden vergeven.
 • Verzekert jou van professionele ondersteuning tijdens het aankoopproces en komt op voor jouw belangen.
 • Geven objectief advies gedurende het gehele aankooptraject en scheidt de hoofdzaken van de bijzaken.
 • Weet precies wat een huis waar is. Hij zorgt ervoor dat je nooit teveel betaalt.
 • Vaak kunnen emotie en gevoel bij een huis de overhand nemen, maar een aankoopmakelaar blijft met een professioneel oog naar het huis kijken en scheidt zo de hoofdzaken van de bijzaken.
 • Maakt het verschil tijdens bezichtigingen. Je wordt niet gezien als een ‘zwevende koper’, die delven het onderspit als de verkoper de luxe heeft om te kiezen met wie hij verder wil voor onderhandelingen. Als je met een aankoopmakelaar binnenkomt, ben jij diegene die goed is voorbereid en niet achteraf afhaakt. De verkopende partij kiest vaak voor zekerheid.

De zoektocht naar jouw droomwoning

De zoektocht naar jouw droomwoning wordt met ons unieke zoeksysteem veel leuker, sneller en gemakkelijker. Met Copaan geef je heel eenvoudig al je eisen en wensen op. Woningen worden niet meteen uitgesloten als er aan één wens niet wordt voldaan. Dat is makkelijk, eenvoudig en vooral effectief. 
 • Je kunt héél specifiek woonwensen aangeven en sorteren op prioriteit.
 • Je ontvang direct de woningen in de mail waarmee je een goede match score hebt.
 • Je ziet direct op welke punten een woning wel of niet matcht met jouw wensen. De plus- en minpunten worden vermeld.
 • Je bespaart tijd en geld, doordat je geen onnodige bezichtigingen meer doet. Je gaat alleen naar woningen waarvan je zeker weet dat ze aan jouw eisen voldoen.

Aankoopmakelaar Vleuten e.o. 

Vooral in deze tijd met veel vraag en weinig aanbod is het fijn om verzekerd te zijn van professionele ondersteuning. Een huis kopen doe je niet alleen. Onze aankoopmakelaar in Vleuten staat je bij met raad en daad. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag een gratis aankoopadviesgesprek aan. Neem gerust contact met ons op voor een kennismaking via 030-6778550 of vraag een terugbelverzoek aan via de onderstaande button. De koffie staat klaar!